7 vježbi koje će transformirati vaše tijelo brzo i učinkovito!!! Detaljno objašnjeno sa video prilozima

 

Čučnjevi, preskakanje užeta i bicikliranje samo su tri od sedam najučinkovitijih vježbi za oblikovanje tijela. Uz njih ćete najlakše i najbrže učvrstiti mišiće.

 

 

Ova jednostavna i jeftina vježba odlična je za sagorijevanje kalorija koje nestaju u minuti više nego kod ijedne druge vježbe. Ujedno je i zabavna. U videu pogledajte na koji način sve možete koristiti uže.

2. Čučnjevi

Moćna vježba pomaže u jačanju donjeg dijela tijela, oblikovanju stražnjice i podizanju iste te sagorijeva jako puno kalorija. Ovo je jedna od najučinkovitijih vježbi za transformiranje tijela. U rutinu čučnjeva možete ubaciti skokove.

Pogledajte kako ih pravilno izvoditi.

3. Sklekovi

Nisu lagani i upravo zbog toga ih mnogi izbjegavaju. No kako kažu – vježbom do savršenstva. Krenete li s dva skleka na dan, za tjedan dana ćete ih sigurno moći napraviti pet. Nepravedno zapostavljena vježba odlična je za oblikovanje tijela, pogotovo gornjeg dijela, ramena i leđa, a ujedno jača i cijeli trup. Pogledajte kako ih pravilno raditi.

4. Iskorak

Kako bi ojačali mišiće nogu iskorak je odlična vježba. Dat će vam izvrsne rezultate jer vježbate svaku nogu posebno i tako je oblikujete. Da vam ne dosade, koristite bučice, malu pilates-loptu ili obruč.

5. Plivanje

Ova osvježavajuća aktivnost aktivira mnoge mišiće, troši kalorije i odlično oblikuje tijelo. Uz to je dobra vježba za disanje i zdravlje pluća.

Pogledajte najčešće pogreške disanja tijekom plivanja:

6. Trčanje

Aerobna vježba koja, kao i plivanje, pokreće brojne mišiće u tijelu. Odlična je za sagorijevanje kalorija te oblikovanje svih dijelova tijela. Osim toga, trčanjeje izvrsno za izbacivanje stresa.

. Bicikliranje

Izvrsno oblikuje noge, a prednost je što uvijek možete pojačati ili smanjiti tempo. Uz to ćete se dobro oznojiti, a ako se vozite u društvu, napor nećete ni primijetiti.

Pogledajte kako lakše svladavati brda biciklom:

Preuzeto sa www.24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *